New shoes!

Ett par nya skor till skosamlingen, nitar finns det även på dom. Måste sluta handla nu, det börjar bli lite varning nu tror jag! Hehe. Äh! Då är jag snygg till sommaren iallafall.


Nya jackan!

Är så sjukligt nöjd med den nya jackan jag köpte, enbart 899kr. På både utseende och kvalité känns den mycket dyrare! Himla nöööjd.


Ny altan

Nu har Per äntligen byggt ut altanen och köpt nya fina möbler, här kommer jag spendera timtal i sommar.


Vid klipporna!

Mysigt! Grillade igår.


Övningskört

Träffade världens bästa Klas nu på kvällen, han tvingade mig att övningsköra trots att mitt hjärta höll på hoppa ur bröstet på mig. Men det gick bra tror jag? Förstörde bara hans motor? Det är ju alltid ett bra tecken, haha! Nejdå, inte då. Jag var så duktig så. Nu ska jag titta på några avsnitt från säsong två av One tree hill. Får aldrig nog av det.

Ser framemot fredag, ge mig NU.


Nya skor!

Idag köpte jag två nya par sommarskor, ett par ballerina som alltid kommer till användning på sommaren och sen ett par från Ecco! Nöjd.


Sjuk!

Uh, jag är så förkyld och snart ligger jag väl med 40 graders feber när jag inte stannar inne och vilar. Men vädret är ju så jävla bra, känns som sommar. Hoppas jag blir frisk till helgen så jag kan åka till Stockholm, bo hos Tove, hälsa på min Kim och förhoppningsvis hinna träffa Sebastian! Får se hur allt blir, annars blir det nog myschill med mina fina tjejer! Bjuder på en bild från idag.


Nytt för håret

Har köpt lite nytt till mitt hår från Eleven.Se, blir alltid nöjd när jag handlar därifrån. Testade hårpudret och det var riktigt bra faktiskt, täcker alla kala fläckar om man har utväxt eller bara väldigt tunnt hår! :)


People help the peopleAnd if you're homesick, give me your head and I'll hold it.


Mysigt!

Har inte bloggat på ett tag så tyckte att det var dags nu, det har varit en bra dag idag iallafall. Soligt och varmt! Tänkte bjuda på en liten bild på mig själv, dagens facelook here we go! Lite ganster, yao.Nu på kvällen kom älskade mamma förbi med gofika, Ica har slutat sälja mina favoritlattar!
Det känns riktigt förjävligt, men men.. Starbuckslatten var inte heller dålig.I LOVE MY LIFE!


Min helg

Har haft en helt perfekt helg tillsammans med fina tjejer, firade både Sarahs och Emmas födelsedagar på fredagen. Dom bjöd på lövbiff och massa annat gott! Finns inget bättre än att vara i deras sällskap.

Jag ser helt förskräcklig ut på den här bilden men det skiter jag i!


New in

Har köpt lite nytt smink, sånt som alltid behövs. Foundation, concealer, ögonbrynspenna, läppenna och ett läppstift! Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och sen drar jag in till stan för att fira min Sarah som fyller 19 år idag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!