Tatuering

Imorgon ska jag boka tatuering, har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra. Det blir två tatueringar på en gång som jag ska boka in, vill inte skriva här vad jag ska göra innan jag har gjort dom. Finns äckliga typer som snor ens idéer! Haha, även om det kanske inte är en skitstor risk att någon gör det så vågar jag ändå inte. Det jag kan avslöja är att en utav dom är på händerna, båda händerna. Absolut inte knogarna som alla andra har, men på händerna iallafall och den andra på högra armen eftersom jag ska börja på en sleeve :) Den jag ska ha på armen kommer vara i lite New school style iallafall. Kommer bli awesome!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, puss!

Livet rullar på

Livet rullar på nu precis som det ska, allt faller på sin plats i sin ordning. Även om jag har ups and downs precis som alla andra lyckas det på ett eller annat sätt rätta till sig till slut. Jag är så lycklig över att ha så fina människor i mitt liv, speciellt Kim. Kan inte föreställa mig hur mycket sämre jag skulle må ifall han inte fanns där för att pigga upp mig när jag mår dåligt, är evigt tacksam för det. Man ska hålla sig till personer som får en att må som bäst!

För övrigt så är min tremänning Christian här nu och ska bo här i en vecka, trevligt det också. Idag var vi till Bergvik och handlade lite smågrejer, vi får se vad vi hittar på resten av veckan. Funderar fortfarande på hur jag ska göra, om jag ska åka till peace and love eller inte..Helgen

Denna helgen har varit rätt bra ändå, firade midsommar med Amanda och Ebba, hade det väldigt trevligt men åkte hem rätt tidigt.

Igår kväll gick jag och martin till Capri och drack några öl, tacka fan för att han betalade ;) Nu ska det röjas ihop på mitt rum och försöka sova någon timme till.


I don't care what they say, I won't live or die that way.

Nu var det ett himla bra tag sen jag bloggade, har haft så mycket för mig att jag inte hunnit. Igår var jag hos frisören i tre timmar och ändå blev jag inte nöjd, så imorgon ska jag tillbaka och få ny färgning. Första gången jag faktiskt ringt och klagat över något som jag inte är särskilt nöjd med.

På lördag åker jag till Strömstad med bästa syster, kommer hem på torsdagen för att fira midsommar. Sen har jag en vecka i Stockholm att se framemot med två fina vänner och hälsa på världens finaste pojk. Ska fara runt en hel del i sommar, Skåne och Örebro ska också hinnas med. Kommer bli kanooon!


Helgen!

I helgen gick jag ut och dansade lite med mina tjejor på tempel, drog hem ganska tidigt. Hade väldigt trevligt iallafall! :)

Bild på mig och Emma!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!