Hemma igen!

Vi blev inte kvar länge i söderhamn, men det räckte för mig. Fick nog efter utgången på lördagen och drog ut till stugan och myste med lillebror istället. Vi åkte ner till morbror Daniel och kollade på skräckfilm med kusinerna, hur mysigt som helst. Hade otroligt svårt att somna med en snarkande Alexander bredvid mig under hela natten, men det fick gå. Sov hela vägen i bilen på vägen hem ändå.

När jag kom hem låg mina elcigaretter från Oddwolf och väntade, underbart. Nu är det fan dags att sluta röka innan jag får kol eller något liknande. Ikke bra, ikke bra. För övrigt åker jag till Stockholm på fredag, förhoppningsvis träffar jag Lina & Elin där, grönan och se LMFAO! Vore helt suveränt när jag ändå ska hälsa på Kim!

Good night peeps!

Utgång ikväll!

Kom till Malin redan halv 8 i morse, trött som en jude är jag också. Har varit ner på stan och handlat till ikväll, käkat gomat har vi också hunnit gjort. Åkte hem till Pontus och firade födelsedagsbarnet och nu taggar vi för fest! Jag bjuder på en bild, världens finaste Malin. Sminkad av mig!  


Söderhamn

Är just nu i Söderhamn, kom hit inatt. Sov hos finlina och sen träffade jag min efterlängtade Malin! Nu är jag hemma hos min Josse och kollar skräckfilm. Imorgon blir det utgång! :)


LAGOM LYCKLIG!

Nu är man ta mig fan lycklig alltså. Brynäs, vilket jävla lag. Jag är så stolt så det gör ont i mig. Har både skrikit sönder rösten och gråtit riktiga glädjetårar. Guldet ska hem, ta me fan kom det hem också. Jag älskar hockey & jag älskar Brynäs! Önskar jag kunde vara i Gävle och fira med guldgrabbarna, men istället sitter man här i äckelvärmland och får ta skiten från avundsjuka FBK-are. Ät upp er egen skit, säger jag bara. Var bara tvungen att skriva av min glädje lite! Tack och hej, leverpastej!


Inför helgen

Jaha, nu sitter jag här i soffan helt nyvaken. Sugen på att blogga men finner inget att skriva om. Är fortfarande sjuk och har inte fått särskilt mycket gjort i skolan, ska bara finna lite motivation så drar jag igång sen. I helgen ska jag på fest med min babe Amanda Persson, hennes bror fyller år och ska ha en fest med "Bal på slottet" tema. Det ser jag verkligen framemot. Sen hoppas jag även på att hinna klämma in Sarah i mitt schema, saknar min gos även om hon är jävlig ibland.


we murdered love to save our pride


FÖRBANNADE SKIT!

Ikväll har jag sett på hockeymatchen med Klas som egentligen skulle avgöras, tycker ju jag då. Men brynäs slarvar något så förjävligt och har gjort det dom senaste två matcherna. Det får inte bli 3-3 i matcher, då kommer mina nerver ligga utanpå kroppen! I vilket fall fick jag hem min keps idag, riktigt nöjd med den. Sitter som ett smäck! ;) För att göra av med lite hat bjuder jag på den här bilden, med kepsen på!


Always doing nothing

Uh, vad jag blir less på mig själv. Fick hela lovet på mig att göra klart dom två sista arbetena i skolan, och vad har jag gjort? Inte ett jäkla skit. Så istället får jag ta ett jäkla ryck imorgon, kommer nog gå sådär med tanke på att jag dragit på mig världens förkylning OCH har urinvägsinfektion.

Idag har det för övrigt inte hänt så mycket, har kikat på Brynäs - Skellefteå matchen, självklart vann Brynäs tredje matchen i rad, dom kammar nog hem guldet till Gävle imorgon. Skulle bli så himla lycklig! Det är fan dags nu alltså. Go Brynäs! Nu ska jag spela lite The sims, och sen förhoppningsvis lyckas somna. Puss!

almost pretty

Ligger i sängen & grubblar, på senaste tiden har jag tänkt så himla mycket. Jag mår bra nu, jag känner mig som en helt ny människa & som om jag har ett helt nytt liv. Nu är det snart sommar & jag är så glad över att säga att jag har så himla mycket planerat. Kommer inte vara hemma i Skoghall nästan någonting under sommaren, vilket känns otroligt skönt. Kommer spendera en hel del av min tid i Stockholm, Söderhamn & Skåne. Kanske tillochmed hinner med en liten utlandsresa? Vill tillbaka till London med världens bästa Hanna.


Öronorgasm



Tänkte tipsa om den här underbara låten, åh...


Mamma <3

Mamma är väl bäst, hon kom hit med mina favoritlattar och två goa bakelser!
Nu ska jag tjocka mig framför tvn innan jag börjar göra mig iordning för kvällen :)


Nytt, IGEN.

Här har vi en till fin sommaroutfit, bodyn är egentligen betydligt mycket mer neonfärgad men men.. Från Gina, både shortsen och bodyn :) Åh, vad jag längtar tills det är varmt ute nu.


New in

Nytt i garderoben inför sommaren, en fin bustier och ett par spetsshorts från H&M. Billigt och bra!


Sometimes I get a good feeling, yeah

Idag har jag fått mycket gjort, önskar jag hade hunnit med mitt bombnedslag till rum också men tyvärr, det får vänta ett tag till. Imorgon hinner jag inte heller för då blir det massa mys! Var på bio med klas också igårkväll, såg The hunger games. En utav dom bästa filmerna jag sett på himla länge faktiskt. Absolut värt pengarna, även fast det var Klas som betalade ;) Amanda kom förbi för en stund sen, alltid trevligt att träffa henne. Nu börjar det dra ihop sig på riktigt också, på lördag är det äntligen dags att få träffa min fina Kim. Nu ska jag kolla några till avsnitt av Solsidan, sen blir det sängen.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!